Competitie cu automodele Buggy la Academia Rc

SpeedRc-Concurs-automodelism-Februarie-offroad-2
SpeedRc  automodele Rc Competitii

Asociatia Club Sportiv Academia RC, organizeaza sambata19 Februarie 2022 a doua etapa din Campionatul de Automodelism  Radiocomandat „Offroad Carpet Cup” la circuitul clubului sportiv situat in soseaua Berceni din Sectorul 4 Bucuresti. Competitia este organizata cu sustinerea magazinelor SpeedRc, Amy Hobbyshop si AutoRc  care sunt specializate in vanzarea articolelor de automodelism pentru amatori si profesionisti, precum si a companiei Rezolv It care asigura logistica tehnica necesara desfasurarii in bune conditii.

Campionatul este format din etape organizate lunar unde pilotii isi masoara abilitatile dobandite la antrenamente si evalueaza pregatirea lor pentru Campionatul National 1/10 Buggy Electric, care se va desfasura in Septembrie la Vaslui.

La start se  vor alinia piloti amatori sau experientati  care detin automodele cu motorizare electrica din clasa Offroad Buggy Electric cu tractiune spate (2wd Stock si 2wd Pro)  precum si automodele Offroad Buggy cu tractiune integrala 4*4 . Circuitul este la interior, acoperit cu mocheta si dotat cu rampe pentru sarituri. Noutatea acestei etape este amenajarea unui viraj special cu rampa si podium de intoarce la 90 grade care va incita pilotii la tactici agresive de depasire pe acel viraj .

Ora de incepere a evenimentului este ora 8.30 si se va termina in jurul orei 18.00 cu festivitatea de premiere.  Detalii si regulament pe pagina evenimentului .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.